dijous, de desembre 28, 2006

Les disfresses de la Maria Teresa

La ministra se'ns en va de viatge. La ministra sap que és el dia de la dona treballadora. La ministra es vesteix amb el vestit típic en un país africà. La ministra es mostra agraïda pel regal i decideix per cortesia, posar-se'l. Sembla una ministra contundent, me l'imagino fumant Ducados tot el dia i donant-li "collejas" a en Zapatero com l'Ampara Baró a Siete Vidas.

Ara la "colleja" li han donat a ella.

El senyor diputat Zaplana, com sempre es pensa que és divertit. Es pensa que té sentit de l'humor. El PP de nou ens obsequia amb una frase masclista i manera anacrònica i consevadora de llegir la realitat. Opina que la ministra s'ha disfressat. Opina que els vestits típics dels països del tercer món no es mereixen el nostre respecte.

La reusenca opina que el Congrés dels Diputats hauria de ser un lloc on es tractessin temes seriosos. Opina que els nostres polítics sempre van disfressats d'hipocresia i de mala llet. Opina que definitivament, sembla que cobrin per fer espectacles lamentables un dia rere un altre. Això sembla el Circ Cric, enlloc d'un emicicle seriós.