divendres, de febrer 23, 2007

L'home dels mitjons blancsEntro al metro, vaig de pressa, avui m'he llevat una mica tard i els dos o tres minuts de retard em fan anar treient el fetge per la boca.
Per sort, sempre trobo lloc al metro, perquè no vaig en direcció a la gran urbe, sinó en direcció contrària.

Davant meu un noi elegantíssim llegeix l'adn. Camisa negra, corbata lila i americana negra, tot ben planxat. Pantaló negre, amb la ratlla ben feta, recta del tot (com es fa això?). Segur que viu amb la seva mare, he pensat. Sí, ho sento, ho he pensat...

Porta una bufanda lilosa, a conjunt amb la corbata. Ben pentinat, amb el cabell molt negre i amb un lleuger despentitat, que el fa modern.

Un cop he fet la repassada general, baixo la vista. Arribo a les sabates, i no m'ho puc creure. Són marrons. Marrons clares. Molt clares, i molt brutes, i molt velles. I per poc que no em moro, els mitjons són blancs, ben blancs.

Fins aquell moment havia pensat que era un noi elegant, molt elegant. Però per què algú no li ha dit que no es poden portar mitjons blancs amb el tratge negre, i encara menys, sabates marrons clares?

No podia apartar la vista dels mitjons, aquella blancor em trastocava ja de bon matí.

Mentre s'allunyava escales mecàniques enllà, pensava que mai, mai, ningú no és perfecte.

6 comentaris:

cris ha dit...

D´aquests n´he vist uns quants i encara no ho entenc. Són capaços de vestir-se molt elegants però tenen aquests detalls que els fan perdre molts punts. Què hi farem. Ningú és perfecte.

Mery Cherry ha dit...

potser el pressupost se li va acabar als turmells

Àirum ha dit...

Doncs jo en conec un que té autèntica dèria pels mitjons i fins i tot s'ha atrevit a fotografiar-ne els més potents.

musa ha dit...

Jo que m'imaginava una història d'amor al metro... Què no ho poden entendre que els mitjons blancs fan perdre tot el glamour que una bona vestimenta i aparença poden aportar???!!

La reusenca ha dit...

cris: els detalls, doncs, són molt importants!

mery cherry: uns mitjons negres valen 3 eurus, i creu-me, que en treus rendiment!!

àirum: què dius ara? a la cara de la gent????

musa: doncs ja ho veus, uns mitjons blans ho espatllen tot...

bruixeta ha dit...

però t'imagines que no liveus els mitjons, quedes amb ell i mentre se't va indinuant es queda despullat amb NOMÉS els mitjonets????