dissabte, de març 01, 2008

Instruccions d'ús

1.Enganxa bé i ràpid: papers, cartró, fotos, etc...
Destapi i giri una mica la base. Tapi'l després de fer-lo servir.
Per a nens majors de 3 anys. Apte per ús infantil i/o domèstic.


2.Agitar abans d'usar. Apretar la punta sobre el paper. Presionar sobre el cos. Tapar després de cada ús.Mantenir lluny dels nens. No ingerir o inhalar. Conté disolvents alifàtics.


3.Utilitzar el programa de prendes delicades. Omplir la rentadora un terç de la seva capacitat.No centrifugar. Escórrer sense retorçar la roba, enrotllant les prendres en una tovallola.Secar a l'ombra en superfície plana.


4.Servir a temperatura ambient. Per a gat adult servir aproximadament una llauna per dia, preferentment en dues menjades.


5.No usar en banyeres esmaltades, teteres amb plàstic a l'interior, marbre, travertí i pedres naturals i calcàrees, superfícies danyades o calentes, aparells elèctrics, plats. En cas de dubte, provar en àrees discretes.


6.Fumar pot reduir el fluxe sanguini i provoca impotència.
Deixar de fumar redueix el risc de malalties mortals de cor i pulmó.


7.Dissenyat amb una lleugera fragància, suau i envolvent que combina elements cítrics amb la pinya, bergamota i llimona. Ràpidament queda impregnat de jasmí, muguet i rosa, tot això amb un toc de musk blanc. Eviti posar-lo a temperatures superiors a 50 graus. No pulveritzar sobre pell danyada o irritada.



Les instruccions d'ús de cada partit polític són difícils d'interpretar. I no saps mai com et sortirà el producte finalment, ni si anirà bé amb el producte que ja tens a casa. La prova n'és el debat d'ahir a TV3.

2 comentaris:

Dan ha dit...

Es que els debats, i tota la campanya (i la pre-campanya i la pre-pre-campanya) no deixen de ser anuncis publicitaris. I ja sabem que la publicitat sempre es enganyosa.
Si fins i tot sembla que no existeix l'efecte Axe :DDD

Jordi Casanovas ha dit...

els partits polítics no en tenen d'instruccioms per escrit... de seguida se'ls podria denenciar per frau i publicitat enganyosa.