dissabte, de febrer 16, 2008

El meu veí és un fill de puta


Ha estat un dissabte mogudet, que ha acabat en unes urgències per uns plors inconsolables del nen, més febre, més mocs. Tot això sumat fa un refredat com una casa de pagès, que se solucionarà, ha dit la doctora, amb unes gotes miraculoses d'Apiretal. Com a pares amb la "L" ens han dit que hem fet bé d'anar a urgències perquè el nen és encara molt petit, i realment estava una mica tocadet. Oli en un llum. Quan hem arribat a casa ha dormit una mica, i ha tornat a somriure en despertar-se, i això ja val tot l'or del món.

El dia però, hauria sigut més rodonet, si el meu veí no fós un fill de puta. No tenim ascensor, i vivim en un tercer pis "de mentida", perquè la finca té principal i entresòl. Així que en realitat vivim en un cinquè pis. Per no haver de fer tants viatges quan sóc sola, deixo el cotxet al replà de l'entresòl i el recollim al final de dia. Així pujo el nen lligat amb un mocador, perquè no em caigui.

Hi ha un altre nen a la finca, així que de vegades hi ha dos cotxets al replà. Tots dos es pleguen i no ocupen gaire espai. El problema és que el replà en qüestió és quadrat i hi cabrien la mar de bé, si no fos perquè el veí, que es pensa que el replà és seu i no de la comunitat, hi ha plantificat una planta de més de metre i mig d'alt, de plàstic. La finalitat suposo que és que ho tinguem una mica més complicat a l'hora d'aparcar els cotxets o senzillament, que no els hi deixem. Ell no ens ho diu directament, però s'encarrega d'escampar als altres veïns que li molesten molt i molt els cotxets al replà. Però sembla que no en té prou en ocupar-nos l'espai amb una horrible planta de plàstic, que no agrada a cap veí, sinó que ara ha decidit encolar-la al centre exacte del quadrat del replà, de manera que és impossible que la planta i els cotxets comparteixin l'espai com bons germans.

Per sort, amb un puntada de peu la cola ha cedit, encara que ha deixat una bona rodella al paviment i hem pogut aparcar-hi el cotxet aquest matí. A la tarda, la planta tornava a estar encolada a terra. Espero que el veí fill de puta no hagi decidit comprar cola d'aquella que ho enganxa tios cap per avall del sostre i no cauen, perquè m'hi deixaré el peu demà al matí, i no m'agradaria tornar-me'l a trencar.

Hem decidit no dir-li res i encetar una guerra psicològica. Si la cola o nosaltres. Si la planta o els cotxets. Havíem pensat d'acompanyar amablement la planta al contenidor, però ens fa por que el veí fill de puta ens hi llenci també els cotxets.

No entenc com algú pot ser tan mesquí, i tenir tan mala llet. I vosaltres? Aquest Rasputí no es sortirà amb la seva.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Òstia quin fill de puta! Si vols et deixo un segon cotxet perquè el teu repla sembli el pàrquing de ministerios! Tindrà cara l'individu! Jo li foteria silicona a bústia perquè no la pugui obrir... Presentat amb un pastís i digues-li que l'han fet amigo de los niños de Reus, a veure que diu. Sembla increïble que hi hagi gent així...

Anònim ha dit...

Quil va parir al veí dels collons!! A veure si haurem de venir a fer una concentració de cotxets al replà (Vigila amb els fllsdeputa són uns fillsdeputa)

Sergi ha dit...

Mmmm, heu provat de parlar amb ell? Abans de començar una guerra jo crec que seria més lògic, no? Ara, això si, si hi aneu amb bona voluntat, i s'us posa de cul, que es prepari, la guerra serà un fet.

Anònim ha dit...

Quin tros d'ase de veí! El post molt divertit, això també s'ha de dir :)

DooMMasteR ha dit...

Sempre té que haver un torracollons!

Mort a l'enemic! :P

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb xexu.
Val la pena intentar un acostament, encara que del que tinguis ganes és de fer-li menjar la planteta amb test i tot!

La reusenca ha dit...

anònim: amigo de los niños de Reus!!!!???? ummm... hi pensaré!


antoni : va, quan quedem doncs?

Cristina : doncs fer desaparèixer una catifa també és d'un cutre que espanta la terra! ha dit... Ara n'hi has posat una altra?



dg. feb. 17, 06:20:00 PM 2008
XeXu: estimat, es nota que no el coneixes, tu, aquest Rasputí... Dialogar no és el seu fort, i sí, creu-me que ja ho hem intentat! Ens deu un munt de calers a la comunitat, a sobre, saps?

marta : si no t'ho prens amb sentit de l'humor, ja em diràs...!

DooMMasteR : sempre, sempre. Però jo m'estimo més la guerra psicològica, que la violència per la violència, jejejeje!


Cesca : t'explico com entèn aquest individu l'acostament. Aquest matí la planta era més al mig del replà que mai, i encolada amb una cola blanca del gruix d'un pam. Ara ni amb cops de peu,tu! Hauré de comprar una escarpa i un martell? Com que l'ha posada molt cap a fora, ara resulta que el cotxet hi cap perfectament entre la paret i la planta. Estupendu!!

Anònim ha dit...

Ja, ja....
Pel que dius, sembla que t'ha preparat una plaça d'aparcament fantàstica!! I ara la planta no es pot moure!!
Que es foti!!!!!!!!

Jordi Casanovas ha dit...

Reunió de comunitat i es proposa treure la planta i a sobre pintar línies a terra per delimitar l'espai de pèrquing dels cotxets ;)

Anònim ha dit...

ostia!! això fa molt mala pinta! no em feu patir que aquestes histories acaben malament...!pel que fa a la planta m´ofereixo per adobtar-la en cas que decidiu llençar-la...

La reusenca ha dit...

jordi casanovas: aquest paio fa anys que no va a la reunió de la comunitat, ens deu mooooltaaaaaa pasta.

xavier: no pateixis, que no pendrem pas mal! adoptaries una cutre-planta-de-plàstic???ecss!!!


cristina: i com t'ho fas sense catifa?? aquests dies estem confinats a casa, el nen encara té febre i la cosa està calmada. ;-)

ddriver ha dit...

jo se d una que amb una veina tant o mes filla de puta que aquet l´hi va regar la porta de casa seva amb acid,aquet acid l´hi aniria molt be a la planta i si siu algo,pensava que era natural,l´he regat i ves que l´hi ha pasat

La reusenca ha dit...

home ddriver!, no ens posem tan catastròfics!... intentarem seguir com fins ara! ;-)

JRoca_Font ha dit...

Quins collons!
S'ha de ser fill de puta per putejar els veïns amb fills, que el bombin!
Ja aniràs informant...
Salut

El veí de dalt ha dit...

Anava a dir com aconsella el Xexu, però si no hi ha res a fer... Cotxes vs. plantes! A mñes, ell no pot enganxar res a un replà! El vostre cotxet es posa i treu. Guerra al veí! Sort que no sóc el del dalt!