dilluns, de febrer 25, 2008

El meu veí és un fill de puta (II)

La història del veí fill-de-puta ha tingut un desenllaç aquest cap de setmana. Us en proposo dues versions, a veure si n'endevineu quina és la de debò.


a.- El dissabte al matí vam sortir a donar un volt. Com que a la tarda havíem de tornar a sortir, vam deixar el cotxet al replà, com sempre. També hi havia el cotxet de la veïna. Quan a la tarda vam baixar, no hi havia cap dels dos cotxets. Vam preguntar als veïns si ells tenien el seu a casa i ens van contestar que sí. Així que vam pensar que el nostre ens l'havien robat, perquè ha passat força cops al barri. Vam trucar al veí fill-de-puta per preguntar-li si en sabia alguna cosa. No només en sabia alguna cosa, sinó que tenia el cotxet dins de casa seva, segons ell perquè volia parlar amb nosaltres. Jo tinc certa paciència, però no tots contem fins a vint en certes situacions. Així que la planta va acabar en un contenidor, i les paraules malsonants encara retronen per les parets de l'escala. Però la planta va tornar al seu lloc i l'altra mare i jo vam trucar la porta per parlar amb el veí fill-de-puta. Després d'aguantar a raig les mentides més grosses que he sentit mai, i amb un somriure als llavis, vam arribar a un acord de com exactament s'ha de deixar col.locats els cotxets, per tal que no ocasioni cap molèstia al veí fill-de-puta, que segons ell aquella tarda hauria anat a denunciar-nos a comisaria, perquè per culpa dels cotxets va caure a l'encendre el llum de l'escala.Ens diu que se n'ha desdit perquè li hem picat a la porta i hem parlat amb ell. Em sembla que hi ha molta gent que l'única cosa que necessita al món és que li facin una mica de cas. Ara ell no ha tornat a enganxar amb cola la planta, i sembla que ha entès la situació. Que hi ha gent que no hi és tota, ho tinc clar, ara, sembla mentida que visquin a la mateixa comunitat que tu. A veure quan dura aquesta calma.


b.- El dissabte al matí vam sortir a donar un volt. Com que a la tarda havíem de tornar a sortir, vam deixar el cotxet al replà, com sempre. Quan a la trada vam baixar, no hi havia ni la planta ni el cotxet. Era tot molt estrany i pintava malament. Vam trucar al veí-fill-de-puta i li vam preguntar si sabia alguna cosa de la desaparició de la planta i del cotxet. En xandall, ens va dir que no en sabia res, que no havia sentit soroll i que segur que algun altre veí havia robat la planta i el cotxet. Com que no podem provar res, ara no sabem què ha passat, encara que creiem que ens l'ha fet desaparèixer. Perquè no fós tan evident, sembla que també ha fet desaparèixer la planta i al mateix temps, es fa l'ofès igual que nosaltres. Com que no ens podem creure el què ha passat, encara no hem encarregat el segon cotxet. Ara no tenim cotxet i segurament haurem d'esperar una setmana i mitja abans no en tinguem un altre, que evidentment, hauré de pujar i baixar per l'escala quan sigui sola. Les coses que no entenc no les processo. Estic en procés de reset. Però encara no sé quan trigaré a reiniciar-me.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

No ho sé, però i si et compres un forrellat de moto pel cotxet i el lligueu a la barana?

Anònim ha dit...

Espero que sigui la primera opció i que almenys tingueu cotxet.

Jordi Casanovas ha dit...

m'agradaria pensar que és la primera opció, però molt em temo que no,
això és la guerra?

Sergi ha dit...

Jo al principi creia que la primera versió estava més currada i no podia ser mentida. Però ara crec que si s'anomena algú el-veí-fill-de-puta, deu ser per alguna cosa, i tot apunta a la segona opció. Si no l'anomenaries el-veí-anteriorment-conegut-com-a-fill-de-puta, no? Si sospiteu que ha estat ell, feu alguna cosa, que els cotxets no deuen ser precisament barats.

Puji ha dit...

La b, la b. La gent retorçada és de B. A la meva escala (visc en un tercer de mentida sense ascensor)van passar fets semblants.

Suggeriment: compra cola d'aquella que ho enganxa tios cap per avall del sostre i no cauen i enganxa la planta a la porta del veí fill de puta.

Dolors ha dit...

Ostres... jo com Xexu i jordi primer he volgut pensar que era la primera i que tot acabava bé. Pero quan he llegit la segona m' ha quadrat més amb l'actitud del veï en qüestió tal i com vas explicar-ho a l'altre post.
Espero equivocar-me i que encara tinguis cotxet.. joer.. amb lo cars que són..

JRoca_Font ha dit...

Jo també m'ensumo l'opció B...
en cas que sigui la B proposa un "brainstorming" aquí al bloc i entre tots et donarem idees venjatives ;-)
Salut

DooMMasteR ha dit...

Jo també espero que sigui l'A...
Quin tros de malparit!

Anònim ha dit...

Espero que sigui la primera opció, però ...

La reusenca ha dit...

La opció bona és la a!, encara us juro que per un moment tota la pel·lícula de la b em va passar pel cap! A partir d'ara el veí fill de puta passarà a anomenar-se el-veí-anteriorment-conegut-com-a-fill-de-puta, a proposta d'en xexu.

El veí de dalt ha dit...

LA B, perquè això no acaba aquí, oi?

Mart de Garriga ha dit...

M'ha envestit una onada de nostàlgia, de quan vivia a l'esquerra de l'Eixample, al Guinardó o a Hostafrancs. La veritat és que he alenat de veure que fa molts d'anys que no tenc veïns ni veïnes, ni fill-de-puta ni sants. Et recoman que facis el mateix.

The Great Smurf ha dit...

pareuli un parany: torneu a deixar el que mes li toca els collons, us amagueu i graveu amb camera el que passa. Si fa un altre cop el que heu dit, i ho teniu gravat, aneu a un advocat i despres a la policia a denuncir-lo. No gasteu cap paraula amb ell, ja que us posareu de molt mal humor i si perdeu els estreps, aleshores, la culpa sera vostra. Continueu com si res, dien 'bon dia, i bon hora', i denuncia al canto. Amb una gravacio, segur que li cal un pal.
L'altre opcio, un pel mes drastica, pero que jo he fet algun cop, es simplement esbotzar-li la porta del cotxe: val una pasta arreglar-lo i el cotxe queda molt maco, abonyegat.

Salut!