dijous, de maig 31, 2007

M'escoltes?

M'escoltes quan et dic que vaig a votar sense ganes de votar, i que només ho faig perquè crec que ho de fer sabent que no servirà de res?Escoltes totes aquelles persones que s'han quedat a casa en aquestes eleccions, perquè no creuen en vosaltres?

Sembla que per primera vegada en els darrers anys, hi ha un polític que s'ha parat a pensar i a escoltar a l'electorat. Inaudit, no? Sembla que hi ha un polític que ha reflexionat sobre l'abstenció com un fenomen a tenir en compte. Sembla que per fi, hi ha un polític que no diu com fa l'alegria-de-la-huerta-Montilla (qui cada dia que passa em produeix més angúnia i més repugnància, i àdhuc i nogensmenys, ja ho puc dir,fàstic), que és un fenomen que es produeix perquè la gent ja està contenta amb el govern tripartit que tenim, o perquè hi ha gent que banalitza la política, referint-se als genis que fan possible el Polònia i el Minoria Absoluta, i que fan possible que els catalans poguem riure de la nostra trista realitat política, sense complexos de cap mena.

Em refereixo a en Portabella, que sembla que deixarà plantat l'Hereu, un prepotent alcalde, que només aspira a seguir cridant amb la bara d'alcalde a la mà, i que donava per fet que tindria els dos bufons de sempre a banda i banda per fer-li vent.

Tenint en compte que el meu vot ha estat sempre per als bufons de la cort, ja em sembla bé que un d'ells l'hagi deixat ben plantat. Em sembla valent i em sembla que la Mayol també podria passar de bufona a fer oposició, cosa que sabria fer, de ben segur, molt i molt bé.

Em sembla que els socialistes s'haurien de trobar més sols, sense bufons. Si en Portabella aconsegueix fer un gir dins el partit, potser molt bufons ens deixarem de sentir com a tals, algun dia. M'has sorprès Portabella, però tinc dubtes: si haguessis tret un bon resultat, seguiries sent un bufó? i... per què no ho vas dir abans, que no pactaries amb l'hereu d'en Clos? Has escoltat les bases?


M'escoltes quan et dic que estic fins als collons d'esperar-me perquè tu, Tete, em diguis on coi he d'anar a treballar el curs vinent?


Fa molts mesos que vaig omplir més de cent codis de centre de secundària, on em podrien enviar a treballar els dos propers cursos. Ara, després d'una resolució provisional, i una de definitiva, segueixo estant a l'expectativa. M'encanta el vocabulari específic que feu servir, tot ple d'eufemismes que no enganyen a ningú. Es pot saber per què m'he d'esperar fins a l'agost fins saber quina destinació em donareu? Es pot saber per què m'he d'esperar igual que els opositors d'aquest estiu, si tinc dos cursos com a funcionària a la meva esquena? Es pot saber per què he de tornar a omplir un altre formulari, aquest cop telemàtic? Es pot saber per què l'administració ens fa les coses tan difícils?

Estaria bé que ens poguessim organitzar les nostres vides, almenys amb dos o tres mesos d'antelació, més que res per saber on anirem a treballar els pròxims dos anys de les nostres vides.

Gràcies per escoltar-nos i per preocupar-te, Tete, de que els nostres alumnes de primària i secundària tinguin un nivell d'anglès de primera, quan acabin el batxillerat o els cicles formatius (no t'ho creus ni tu!). Gràcies per garantir la qualitat de l'ensenyament públic en aquest país.

M'escoltes quan et dic que Reus és Juantxi i el demés són tonteries?

Sí, l'arcàngel Ariel ha aconseguit ser regidor de Reus. La CORI (diminitiu reusenc per excel·lència d'aquelles noies que es diuen com la patrona de la ciutat,Misericòrdia, i que sempre acaben sent Coris o Coies) ha aconseguit més de 1800 vots de reusencs que estan farts dels mateixos de sempre, i que han volgut votar la CORI molt probablement com a una manera de protestar molt més efectiva que quedar-se a casa.

Per aquells que no estigueu familiriaritzats amb el món Juantxi, us convido a visitar les webs del partit i del mateix Elvis reusenc i deixeu-vos emportar per la flaire Juantxi, que no pretén una altra cosa que ser aquell gra al cul que a tots els polítics molesta, i que per molt que te'l rasquis, seguirà picant. Qui li piqui, que s'ho rasqui.

M'escoltes quan et dic que en Cuní ahir es va tornar boig davant tres votants de Plataforma per Catalunya enfrontats a Pilar Rahola?



M'escoltes quan et dic que ja torno a caminar sense crosses?

Ja ha passat més d'un mes i sembla que ja torno a estar en condicions de tornar a reprendre la meva activitat quotidiana, ara que encara sé on treballo fins al juny. Sembla que mirar per la finestra s'ha acabat i que dilluns tornaré, amb ganes de córrer i saltar, i no parar. I de que m'escoltis, tu també. I sobretot, d'escoltar-vos a tots.

Si ens escoltéssim més, potser les coses ens anirien d'una altra manera, a tots.




Get this widget | Share | Track details

8 comentaris:

ddriver ha dit...

m alegro que ja estiguis recuperada,tela amb el cori pero es el que estan aconseguint els politics del nostre pais

Waipu Joan ha dit...

La CORI pot crèixer i no ho dic de broma.

Anònim ha dit...

Visca el juantxisme!! L'Ariel és un geni i els plens prometen ser divertits a partir d'ara.
A veure si això del peu queda sanjat i punto!

Anònim ha dit...

Me n'alegro que ja estiguis millor!!

Acabo de veure el vídeo del Cuní! Flipant! No l'havia vist mai tan emprenyat! I quina jeta la senyora de negre!!
Com anem...

Anònim ha dit...

Tan debo escoltessin...
Caram quin orgue de gats entre el noi no fascista, la rubia, i el cuní!

JRoca_Font ha dit...

Aquests de Plataforma x CataluÑa m'agradaria veure'ls a l'escola Montseny de Vic que és un model d'integració i que ha rebut el premi Baldiri Reixach aquest curs. No aguanto la xenofòbia de cap manera i menys del partit d'un franquista declarat com és l'Anglada.
http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA

Anònim ha dit...

Bones cusineta!!, això es una critica i lo demes són ximpleries!!

si tot va bé, al setembre estaré per terres barcelonines!! vink a fer un cicle, si et ve de gust deixem un cumentari al forolog!! AGUR!

Anònim ha dit...

Cuníí!!!! (8 i 23 minuts.... matins .si matins. no)