dilluns, de juny 11, 2007

L'acidesa i el Sònar

Es veu que per estar a la última, has d'anar al Sònar, i és més, t'ha d'agradar la programació del Sònar, i has d'aconseguir, de totes totes, una entrada per anar-hi.

Quan treballava al diari, els redactors es barallaven per aconseguir l'acreditació, mentre jo sempre preferia arribar la primera a les entrades de teatre. Està clar que no estic a la última.

He de confessar que no hi he anat mai al Sònar, i pel què sembla, tampoc no tinc intenció d'anar-hi, almenys per ara. Sé del cert que no m'ho passaria bé, així que, estalviar-s'ho sembla l'opció més encertada. Potser m'equivoco, i resulta que em perdo el millor espectacle del món, i sobretot, el fet de poder dir que estic a la última musicalment.

Ara, això sí, tan sí com no, m'he d'empassar cada dia el coi d'anunci a la tele, que em posa absolutament dels nervis... O canvio de canal, o bé, abaixo el volum, per tal que les neurones no em ballin dins el cervell, i m'explotin sense remei.

Recordo la moda Acid, aquelles xapetes col·leccionables, aquelles samarretes fluorescents, aquelles gorres i aquells mocadors, en fi, segur que tots les recordeu,i que molts, fins i tot, en vàreu portar. Jo portava xapes enganxades a la motxilla, i encara avui, no m'ho explico. El passat és fosc i negre, i té tants racons per explorar, que me'n faig creus dia rere dia. Per què recuperar aquella cara somrient, aquell "smile" que quedava tan bé dins un calaix oblidat? Per què recollir gent amb un "smile-passamuntanyes", de color groc llampant, ballant en un soterrani una música infernal?

Definitivament, després de suportar els vint segons d'anunci, els que no estem a la última seguirem sense estar-ho, i els que ho estan, que disfrutin del Sònar, però si us plau, que s'acabi aviat, ni que sigui per no veure més -i sobretot- sentir, l'anunci mai més.

Heus ací l'horror. Entendré que no clickeu.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

jo també en vaig dur d'smiles d'aquests en forma de samarreta i amb 8 o 10 anys, trist, sí. Ara no em preguntis pels artistes del sònar perquè no en conec ni un, ni del sònar ni dels festivals hipermoderns que es fan. Potser sóc una inculta musicalment parlar però m'és igual no estar a la última.

Per cert, i el dit del peu què tal?

Anònim ha dit...

Dona és que no estàs a l'última! Mira que no conèixer el Fuestinfoi DJ, hehe. L'anunci produeix ACIDesa d'estòmac.

Anònim ha dit...

estàs super equivocada!!!!!!!!
no diuen àcid, diuen: NÀSTIC!!!!
i estan celebrant que per fi ha baixat a segona!!!!!!escolta-ho bé!
segur que el publicista és de Reus!!!

Petjada ha dit...

Jo sóc una de les que no he clickat... gràcies per entendre-ho. El publicista, sigui d'on sigui, havia prés alguna substància d'origen dubtós, segur.

vilapou ha dit...

És que l'anunci és realment dolent, i cansa de veure'l per la tele (a part de que a mi em fa "yuyu")

Anònim ha dit...

Juer, aquí el raret de la cosa, pensava a anar al Sònar aquest any que homenatgen l'AcidHouse, des de la primera edició que em va enganxar fent exàmens a l'edifici del costat que no hi he tornat.
Aix, seria a finals dels vuitanta, recordo quan portava els walkmans a tot drap escoltant aquesta música i a la Salle, els companys, em preguntaven què escoltava, jijij, els hi passava un auricular i disfrutava veient les ganyotes que feien en escoltar-la.

ddriver ha dit...

jo era dj als vuitanta i vaig plegar al 89 quan el tema smile and acid era ja inaguantable.
Al sonar l any pasat la roba de moda era Puma una gran majoria dels que portavem duien roba d aquesta marca,poca feina que te un mentres condueix

La reusenca ha dit...

bluf: doncs mira, ja en som dues d'incultes musicals pel que sembla... el dit del peu, moooolt recuperat, gràcies!! i ja he tornat a la feina!

airum: Fuestinfoi DJ??? és amic teu???

puig de'n cama:jajajajaja! no m'hi havia pas fixat!!

petjada: és que tu només deixes les teves petjades allà on és necessari. No m'estranya que no hagis clickat!

vilapou: li fa por, mestre???

antoni: sí, és que tothom té un passat i no necessàriament se n'ha de renegar! si jo mateixa en tenia de xapes d'aquestes i segur que la cançoneta la debia ballar a Salou més de 10 vegades! Si hi vas, espero reportatge, please!!!!!!!!

ddriver: eres dj? que em dius ara! aquest any si hi vas, no oblidis les crocks, són lo más de lo más!!!! aaaaaciiiiiddddd!!!!!

Itf ha dit...

I tant! Quin horror d'anunci! Al principi vaig al·lucinar perquè no sabia ni què era. No m'agrada el Sònar a mi tampoc i per edat, figura que m'hauria d'interessar.

Anònim ha dit...

Aquesta nit vaig a veure els bestie boys al sonaaar!!!! No asseguro reportatge pero ho intentare ;)

Aleix ha dit...

Doncs, jo estic com tu, em cansa l'anunci, no he anat mai al sònar i prefereixo garrapinyar els passis per al teatre o cinema. D'aquesta merda d'anunci només se'n dedueix que el publicista responsable s'havia pres alguna cosa perquè a casa ningú l'aguanta, molesta i canvies de canal. A més et mostra una cara del Sònar bastant insuportable.

Anònim ha dit...

Home jo perquè ja veig que no hi encaixaria però sempre es bonic anar a veure la diferent fauna urbana que ronda per les nostres contrades... festes majors alternatives... sonars.... discoteques quilles... sempre te'n adones de lo normal que ets i lo be que estàs ;) jajajaj

Anònim ha dit...

A mi al Sónar tampoc m'hi veuran. I ja se sap que si no hi vas no ets modern; segur que hi van els del PSC que són molt progres.

Anònim ha dit...

Ja he fet la feina que em vas encarregar ;)

Jobove - Reus ha dit...

quins records et porta la nit de Sant Joan ?

Petjada ha dit...

eoooo Reusenca??? estàs aquí???
Jo crec que va anar al Sónar i la van abduir!

La reusenca ha dit...

itf: em sembla que com tantes coses de la vida, el Sónar no té edat. Deu ser questió de gustos!

Antoni des de Sant Pol: Ei! m'ha encantat la crònica del Sònar!!!! Gràcies per donar llum a la meva foscor...!


Aleix: suposo que l'anunci volia ser una mica irònic i divertit, però no ho sé si ho aconseguia...


Farlopa:imagina't que avorrit, seria!!

Petjada: Abduïda per les avaluacions i avaluacions extraordinàries (matèria de post), però tornaré!!!

dl. juny 25, 08:28:00 PM 2007
Suprimir