dissabte, d’abril 12, 2008

En ZP ja té ministres



Ara sí que en Zapatero ens l'ha tornada, a Ella, victoriosa, "ni partía ni doblá". En un país com aquest on la feina mal feta és el que prima, Fomento repeteix ministra, la pitjor de la història de la democràcia. Tenim un govern amb "talante", amb "talante" i patètic. Fins quan haurem d'aguantar la incompetència de polítics com ella?

Catalunya ha premiat al PSOE, i el PSOE com sempre, ens abufeteja la cara. La por a la dreta ens portarà un Zapatero prepotent i sense escrúpuls, que Déu ens agafi confessats. Catalans, no sé què és pitjor.

Però tranquils, que tenim la Chacón a Defensa i un nou ministeri d'Igualtat, encara que per primer cop tenim més ministres dones que ministres homes. Què moderns que som! També tenim l'alcalde d'Hospitalet a Treball i Immigració, li ha costat però en Celestino ha arribat al ministeri. Es veu que això de ser alcalde socialista de Cornellà o d'Hospitalet, es paga molt bé, dins del partit (PSOE).

La legislatura està servida. Si heu pagat per l'espectacle, ja us aviso que en quedareu ben decebuts. No cal que feu apostes, "alea iacta est".

4 comentaris:

Sergi ha dit...

I a sobre ens treuen el Clos, i ens quedem sense un dels millors personatges de Polònia, no hi ha dret!

Partícula Elemental ha dit...

Les partícules, des de l'estranger, no entenen com això és suportable. No enyoreu el senyor menut de la barretina i la tos tonta?

La resposta és l'acció directa passiva: l'exili voluntari. Immigreu, fugiu, deixeu-los sols, el país és seu!
atles de particules

Jordi Casanovas ha dit...

és la manera que té de fotre'ns una bona coça al cul... i els catalanets contents i agraïts, a sobre, ens hi posem bé per per què no els costi massa.

Anònim ha dit...

la sort d tenir una catalana a defensa és que en cas de proclamació d´independència de Catalunya la Chacon no enviaria les tropes contra casa seva ...o sí...?