dissabte, d’abril 12, 2008

En ZP ja té ministresAra sí que en Zapatero ens l'ha tornada, a Ella, victoriosa, "ni partía ni doblá". En un país com aquest on la feina mal feta és el que prima, Fomento repeteix ministra, la pitjor de la història de la democràcia. Tenim un govern amb "talante", amb "talante" i patètic. Fins quan haurem d'aguantar la incompetència de polítics com ella?

Catalunya ha premiat al PSOE, i el PSOE com sempre, ens abufeteja la cara. La por a la dreta ens portarà un Zapatero prepotent i sense escrúpuls, que Déu ens agafi confessats. Catalans, no sé què és pitjor.

Però tranquils, que tenim la Chacón a Defensa i un nou ministeri d'Igualtat, encara que per primer cop tenim més ministres dones que ministres homes. Què moderns que som! També tenim l'alcalde d'Hospitalet a Treball i Immigració, li ha costat però en Celestino ha arribat al ministeri. Es veu que això de ser alcalde socialista de Cornellà o d'Hospitalet, es paga molt bé, dins del partit (PSOE).

La legislatura està servida. Si heu pagat per l'espectacle, ja us aviso que en quedareu ben decebuts. No cal que feu apostes, "alea iacta est".

6 comentaris:

XeXu ha dit...

I a sobre ens treuen el Clos, i ens quedem sense un dels millors personatges de Polònia, no hi ha dret!

Partícula Elemental ha dit...

Les partícules, des de l'estranger, no entenen com això és suportable. No enyoreu el senyor menut de la barretina i la tos tonta?

La resposta és l'acció directa passiva: l'exili voluntari. Immigreu, fugiu, deixeu-los sols, el país és seu!
atles de particules

Jordi Casanovas ha dit...

és la manera que té de fotre'ns una bona coça al cul... i els catalanets contents i agraïts, a sobre, ens hi posem bé per per què no els costi massa.

Anònim ha dit...

la sort d tenir una catalana a defensa és que en cas de proclamació d´independència de Catalunya la Chacon no enviaria les tropes contra casa seva ...o sí...?

Cristina ha dit...

Anem de mal en pitjor. A aquest pas tindrem de ministre de cultura al Rodolfo chikilicuatre.

eda ha dit...

按摩棒電動按摩棒飛機杯自慰套自慰套情趣內衣
角色扮演情趣,情趣用品跳蛋情趣跳蛋

G點性感丁字褲吊帶襪丁字褲無線跳蛋

衣蝶
情趣按摩棒
潤滑液SM內衣性感內衣自慰器充氣娃娃AV情趣情趣用品