diumenge, de febrer 11, 2007

Gospel Chor

Ja sé que per molts, disfressar-se als 31 anys us pot semblar una bestiesa. El Carnaval, a mi, sempre m'ha agradat, i us ho confesso, encara m'agrada ara. Però em costa trobar gent amb qui poder-me disfressar, perquè els amics o passen, o ho troben un absurd, a aquestes edats... I disfressar-me sola, doncs casi que no, oi?

Però a l'institut, he convençut als alumnes de la meva tutoria perquè es disfressin i participin en el show del Carnaval, i al final han decidit disfressar-se d'ABBA, i en faran una versió especial, i tot, en playback, és clar. Jo ja em veia amb les malles i una perruca rossa, fent parella amb l'altra professora (de morena), però al final, sembla que també hi haurà una comparsa de professors.

N'hi ha uns quants que ens apuntem a tot, a sopars i al què convingui, així que vam proposar que aquest any sí, disfresses i comparsa. Però de què ens disfressem? Ha de ser fàcil, i barat, i que faci gràcia, i també que poguem liar-la una miqueta damunt l'escenari. I així és com va sorgir la idea de disfressar-nos de cor de Gospel, amb perruques a la Jackson Five i arrecades ben grosses, amb pits i culs enormes.

El repte consisteix en fer les túniques i tenir-ho tot a punt per divendres al matí. Vaig trigar tota una tarda en retallar la peça de roba, i cosir-la, amb la màquina nova que em vaig comprar al Lidl aquest Nadal a 59 eurus, i que de moment em serveix per fer-me les vores de tots els texans, que n'estava tipa de pagar 6 eurus cada cop!! Era una prova, però sembla que ha agradat. Així que he anat a comprar els 30 metres de tela que ens calen per fer-nos totes les túniques. La roba, vermella i llampant, ja és a l'institut... ara falta veure qui cosirà i qui retallarà ! Si les coses improvisades surten bé, aquesta hi ha de sortir per força.

Continuarem informant, i prometo foto si la cosa va endavant, cosa que espero, ja que la tela ja està comprada i no tinc ganes de fer-me cortines vermelles noves per a tota la casa!

Ho farem així de bé????????
Segur que no, però riure, vols dir que no riurem?????





9 comentaris:

Anònim ha dit...

La roba ja la teniu, només us falten les perruques i els pits i culs grossos...ja friso per veure'n algun document gràfic.

Segur que ho fareu genial i sinó segur, segur que riureu una estona!

Cristina ha dit...

Quina sort! Segur que tot surt molt i molt bé. Jo treballo per carnaval, així que aniré disfressada com sempre,jeje.

Anònim ha dit...

Clar que si volem veure les fotos, pot ser molt divertit de ben segur que et quedara be !!! Jo també m'agradaria disfressar-me, ni que vagi sol potser també ho fare ja veurem. jajajaja

Anònim ha dit...

Us ho passareu teta, jo en principi no em disfressaré perquè vaig a un concert i. però mai se sap.

Anònim ha dit...

ieeei! on estan aquestes fotos?? ^^
mua!

Anònim ha dit...

Què passa amb la foto?

Va, no es foti la sueca, que vostè és de Reus!

vilapou ha dit...

No foto?
No va anar bé?

Anònim ha dit...

On son les fotos??? va estem ansiosos jajajaja Que no va anar be???

Anònim ha dit...

Volem la foto!!
(Vaig estar a Reus dimarts, ni rastre del gospel choir)