dijous, de maig 24, 2007

Eto'o, ets un alumne malcriat

L'Eto'o cada dia més em recorda a un alumne malcriat. A aquells que no saben treballar en equip i que enlloc de reconèixer els seus propis errors, es fixen sempre en els companys i es xiven a la profe de les malifetes que fan els altres."A ell li has posat un 4'8 i a mi un 4,25, i tenim les mateixes preguntes bé. No ho entenc."

La única diferència és que ell no té 16 anys, en té deu més i que cobra molts diners per córrer darrera una pilota.

Tens nom bíblic, però et trobo un personatge molt fosc, i que no en facis interpretacions racistes, d'aquesta frase, si us plau,que ets especialista en explotar el racisme per fer-te la víctima... Si les dones féssim això cada dia, t'asseguro que no ho aguantaries. Ara, això sí, tu et permets el luxe de dir-los "carinyo" a les periodistes que t'entrevisten, i et quedes tan ample...

Sembla que t'agradaria molt que el Barça perdés la lliga, perquè sinó no s'entén que concedeixis unes declaracions al Marca, en la que la tornes a vessar, i tornesa llençar insinuacions contra alguns companys (de qui no dius noms, com sempre). Molt típic, això de llençar la pedra i amagar la mà. Molt valent, sí senyor. I després no ens facis abraçadetes a l'entrenament, perquè no som tontos ni fem parvulari.

Aquest personatge em recorda a un piròman. Encén focs per allà on passa, i després vol fugir corrents. I el pitjor de tot, és que acabarà un altre cop vestit de blanc, i sinó, ja m'ho direu.

No sóc futbolera de socarrel. Només miro algun partit de tant en tant, però sóc del Barça, això sí. I em sembla que sigui en l'àmbit que sigui, és intolerable que surti un personatge fent una roda de premsa i insulti als periodistes que té al davant fent la seva feina, munti en còlera quan algú li diu les veritats i reconegui que si el seu equip perd la lliga, serà per culpa de la premsa. Au vinga noi! Vés a pastar fang! Necessites un canvi d'aires, i necessites que algú t'ensenyi una mica d'educació. Un equip no funciona si algun membre d'aquest equip constantment posa pals a les rodes. I dius que no tens amics al vestuari?

D'acord que vas de "Papa Eto'o" i que regales ambulàncies als nens del teu país. Em sembla que ho podries fer igual, sense fer-te la foto cada vegada que ho fas. Em sembla que jugues molt bé al futbol, però ets un pèssim company i una pèssima persona. Estàs tocant fons, i quan acabis la carrera, pots acabar en el llot.

No vols el millor pel club, vols el millor per tu mateix, i tens pinta de traidor i els traidors, no saben perdre. Tu tens mal perdre, i mal guanyar, i no et mereixes l'escut que tants cops has petonejat. Si treballessis en qualsevol altra feina, ja series al carrer, i amb tota la raó. Si no t'agrada l'empresa on treballes, ni els companys, ni les condicions, ni els periodistes, ni res de res, què hi fas aquí?


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo el que diguin els futbolistes tant s em en refot,m agarada les ganes que l hi fot,i com fa reaccionar als companys molts cops veien la seva "garra".
Fora del camp es un cert primari,m agradaria que gastes totes aquestes paraules foten canya al Madriz,pero un cop que ho va fer;
Madriz cabron saluda el campion els politicament correctes el van fer demanar perdo.Es que no ho pensavem tots aixo.

Unknown ha dit...

Ell solet ha desestabilitzat el Barça. Primer involuntàriament amb la seva lesió, i després voluntàriament amb la seva bocota. Jo me'l vendria i fitxaria el Kuyt, del Liverpool.

Rituslee ha dit...

però què ha dit ara? La veritat és que a part de la punta de velocitat tampoc és tan megacrack, que torni Larson ja!

Anònim ha dit...

Aquest tiu se l'ha de vendre però ja.
Malcriat i creador de mals rotllos.

Waipu Joan ha dit...

fa temps que penso que l'Eto'o és un repelent. Llàstima que sigui tan vàlid en la seva professió, per queè si no a mi m'agradaria veure'l lluny. Però, fa gols...i aquest any han fet falta els seus...

Anònim ha dit...

Aquest Eto´o em fa més por que una pedregada,però com que als porters rivals també els té acollonits....